Geef de cijfers uit handen aan een administratiekantoor

Uw financiële administratie op orde brengen is vaak een tijdrovende klus. Tijd die u als (startende) ondernemer waarschijnlijk niet heeft. A & A Administraties uit Hilversum helpt u daarom graag bij de verzorging van uw financiële administratie. Van het opstellen van een jaarrekening tot de volledige verzorging van uw complete administratie.

Uw financiële administratie op orde

Financiële administratie
Indien gewenst verzorgen we uw hele financiële administratie, maar u kunt ook kiezen om een deel uit te besteden. Naast het inboeken van uw administratie en het verzorgen van de loonadministratie, stellen wij tevens de jaarrekening voor u samen. Ook begeleiden we bij controles door de belastingdienst. Wij ondersteunen u bij het vervaardigen van deponeringsstukken die de Besloten Vennootschap jaarlijks moet indienen bij de Kamer van Koophandel.

Loonadministratie
Voor ondernemers en bedrijven met personeel verzorgen we de salarisadministratie. Naast het uitdraaien van de maandelijkse salarisstrook leveren we iedere maand de gegevens bij de belastingdienst voor u aan.

Accountantsverklaring
Verzekeringsmaatschappijen en subsidiegevers vragen veelal een verklaring van een accountant. Wij kunnen deze verklaringen probleemloos voor u verzorgen.

Startende onderneming
Een onderneming starten is spannend. U heeft waarschijnlijk heel veel vragen. Wij adviseren u graag en stellen desgewenst samen met u een ondernemingsplan op. Ook met financieringsaanvragen en investeringsanalyse helpen we u graag. Ook brengen wij de risico’s in beeld welke door u eventueel door verzekeringen kunnen worden afgedekt. Stel al uw vragen over zelfstandig ondernemerschap en de fiscus aan ons!

Uw administratie op orde hebben?

Fiscale advisering en aangiften

Fiscale advisering
Wij adviseren over verschillende fiscale zaken en kunnen ons beroepen op de expertise van fiscalisten, pensioenadviseurs, notarissen en advocaten. Zo heeft u steeds één aanspreekpunt – A & A Administraties – maar profiteert u van de kennis van meerdere experts.

Fiscale aangiften
De jaarlijks terugkerende aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting dienen wij voor u in. Indien gewenst zorgen we ook voor de periodieke aangifte omzetbelasting (btw) en loonbelasting. De aangiftes worden elektronisch door ons verzonden met de meest recente aangiftesoftware.

Vastgoed Beheer

Wel de lusten maar niet langer de lasten
Heeft u veel panden in beheer en wilt u de werkzaamheden uitbesteden? Zodat u wel de lusten maar niet langer de lasten heeft van uw bezit? A & A Administraties kan de facturatie verzorgen en het innen van de huren. Daarnaast kunnen wij verzorgen dat de juiste persoon gezet wordt op een klus. Dit scheelt u enorm veel werk en soms zelfs irritatie, wij verzorgen het beheer van A tot Z.

Laat ons u helpen

Benieuwd waarmee we u kunnen helpen of wat we voor u kunnen betekenen? Vuur al uw vragen over financiële administratie en zelfstandig ondernemerschap op ons af. Neem direct contact op.

Contact
adminDiensten